Haptonoom in Rotterdam Nooord

Haptonoom RotterdamHaptonomie heeft alles te maken met bewustwording: een goede balans vinden in wat u voelt en denkt. Dit betekent ook dat u leert om naar uw lichaam te luisteren en serieus neemt wat u voelt. Als haptonoom uit Rotterdam Noord kan Fysionetty u helpen om opnieuw kennis te maken met uw lichaam. 

Het belang van aanraking

Haptonomie houdt zich bezig met aanrakingen en de ontwikkelingen van het menselijk gevoelsleven. Ook schenken we aandacht aan de ontwikkeling van de tastzin. Dit zintuig is namelijk niet alleen handig om te bepalen of iets warm/koud, of hard/zacht is. Het geeft ook informatie over hoe we ons voelen. Volwassenen raken elkaar nog maar zelden aan, met uitzondering van van contacten in de privé-sfeer. En dat terwijl aanrakingen en knuffelen bij kinderen de basis legt voor een goede emotionele ontwikkeling. Daarom is het belangrijk om zo nu en dan fysiek contact te leggen; het geeft u de kans om opnieuw kennis te maken met uw lichaam, uw omgeving en het vertelt u meer over uw relatie met anderen. Fysionetty werkt vooral in Rotterdam Noord, Bergpolder en Blijdorp.

Hoe gaat de haptonoom te werk?

Fysionetty is een ervaren en zeer vakbekwame fysiotherapeut uit Rotterdam Noord. De persoonlijke en subjectieve betekenis van het lichaam en van aanraken wordt heel serieus genomen. Zij zal er allereerst voor zorgen dat u zich op uw gemak voelt. Door directe aanraking en oefeningen worden lichamelijke blokkades voelbaar waardoor u gevoelens los kunt laten. U zult merken dat er veel emoties zijn die u niet heeft toegelaten. Vaak negeren we signalen van het lichaam omdat we geneigd zijn naar ons verstand te luisteren. De haptonoom in Rotterdam, Bergpolder en Blijdorp helpt u om u bewust te worden van uw lichaam en de gevoelssignalen die het geeft.

Wilt u een afspraak maken bij de haptonoom in Rotterdam Noord? Bel dan even naar 010-4670693. Ik sta u graag te woord en vertel u meer over de behandeling. Daarnaast kunt u bij Fysionetty ook terecht voor manuele therapie.