Fysiotherapie in Rotterdam Noord

Fysiotherapie RotterdamErvaart u lichamelijke klachten en bent u daarom op zoek naar professionele fysiotherapie in Rotterdam Noord, Blijdorp of Bergpolder? Maak dan kennis met Fysionetty, een gespecialiseerd fysiotherapeut die haar vak verstaat.

Voor uiteenlopende klachten

Bij Fysionetty kunt u terecht voor fysiotherapie in Rotterdam Noord. De kans is groot dat ik u verder kan helpen. De patiënten die ik behandel hebben namelijk zeer uiteenlopende klachten en behoeven allemaal een andere aanpak. En natuurlijk ben ik als specialist ook altijd in beweging zodat ik op de hoogte ben van ontwikkelingen in mijn vakgebied. Deze kennis combineer ik bij de fysiotherapie in Rotterdam met meer dan 30 jaar ervaring. Ik sta dan ook bekend als een zeer zorgvuldige en deskundige fysiotherapeut in de wijken Blijdorp, Bergpolder en Rotterdam Noord.

Een behandelplan opstellen in Blijdorp of Bergpolder

De kans is groot dat u met klachten eerst naar de huisarts of een specialist gaat. Vervolgens wordt u doorverwezen naar Fysionetty. U kunt mij natuurlijk ook altijd zelf benaderen. Mijn praktijk is altijd toegankelijk voor nieuwe cliënten. Tijdens het intakegesprek kijk ik welke klachten er spelen. Kunt of durft u niet goed te bewegen, of moet u juist meer bewegen? Wanneer het doel van de fysio is vastgesteld, stellen we samen een behandelplan op. In de basis is dit vaak oefentherapie die wordt toegepast op u als individu, waarbij we allerlei oefeningen gaan doen om uw spieren of gewrichten te herstellen. Regelmatig wordt de oefentherapie aangevuld met massages en/of elektrotherapie, maar dit is natuurlijk compleet afhankelijk van uw klacht(en).

Wilt u graag weten wat deze fysiotherapiepraktijk in Rotterdam Noord, Blijdorp of Bergpolder voor u kan betekenen? Of wilt u een afspraak maken voor sportfysiotherapie in Rotterdam? Neem dan telefonisch contact op via 010-4670693. U kunt een afspraak maken binnen de openingstijden. Het kan natuurlijk voorkomen dat ik bezig ben met een behandeling. Stuur mij in dat geval even een bericht via het contactformulier. Ik reageer dan zo snel mogelijk.