Sportfysiotherapie in Rotterdam

Bij Fysionetty kunt u rekenen op deskundige begeleiding bij een blessure of andere klachten waardoor u niet meer kunt sporten. Fysionetty in Rotterdam is namelijk gespecialiseerd in sportfysiotherapie.

Sportfysiotherapie RotterdamEen persoonlijk behandelplan

Kunt u niet meer goed bewegen, of durft u het misschien niet zo goed meer omdat u pijn voelt? Bij sportfysiotherapie in Rotterdam houden wij hier altijd rekening mee. Wij begrijpen wat bewegen van ons lichaam eist en kunnen ons daarom altijd in u inleven. Op basis van uw eigen mogelijkheden en de sport die u beoefent, maken wij een persoonlijk behandelplan en revalidatieschema. Ook wordt hierbij rekening gehouden met uw motoriek en analyseren wij de blessure. Zo kunnen wij realistische doelstellingen maken waardoor u op een snelle maar verantwoorde manier kunt herstellen.
We gebruiken diverse behandelmethoden, waaronder oefenprogramma’s en natuurlijk kan ondersteunende behandelapparatuur ook deel uitmaken van de behandeling. U wordt altijd sportspecifiek behandeld. Zo streven we ernaar om uw oorspronkelijke sportniveau weer te bereiken.

Voor wie is sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie in Rotterdam is voor iedereen die last heeft van sportblessures en hier graag professionele begeleiding bij wenst. Maar ook hebben wij regelmatig cliënten die bijvoorbeeld na een operatie weer zo snel mogelijk op hun oude niveau willen zitten. Daarnaast bieden wij sportmedische begeleiding van trainingsprogramma’s en kunnen we u adviseren bij de keuze voor een bepaalde sport.

Zonder zorgen sporten

U kunt dus voor allerlei behandelmogelijkheden terecht bij onze fysiotherapie in Rotterdam. Uw fysiotherapeut zal u altijd adviseren zodat blessures in de toekomst voorkomen kunnen worden. Zo kunt u weer verantwoord en zonder zorgen sporten! Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op. Het telefoonnummer is 010-4670693.