Fysionetty_8705_6_xMassage

Er is een duidelijke samenhang tussen massage met goede gezondheid, levensstijl en de preventie van klachten. Het is belangrijk middel om spanningen en eventueel opkomende problemen te helpen kanaliseren, begeleiden en vaak voorkómen.

Vanuit mijn ruime kennis van de fysiotherapie en haptonomie is het mijn visie om naar de mens als geheel te kijken, te luisteren en te voelen. Met die gegevens geef ik een zo optimaal mogelijke manuele massage.

Mijn specialisatie is het behandelen van de gevolgen van spanning/stress die steeds vaker optreden en vaak een gevolg zijn van verkeerde zit/werkhouding. Denk aan nek- schouder- en hoge rugklachten. Stresspijn in de nek kan uitstralen naar hoofd, schouders en rug. Specifieke massage kan u bevrijden van deze pijnlijke overlast.

Massage is er op gericht het lichaam en de geest zoveel mogelijk te laten ontspannen. Dit kan door een algehele lichaamsmassage of massages specifiek gericht op bepaalde spiergroepen, bijvoorbeeld nek en schouder.  De massage bevordert de doorbloeding van uw spieren en voert afvalstoffen af, waardoor uw spieren soepel aan zullen voelen. Na een ontspanningsmassage voelt u zich fitter en uitgerust.

Afspraak

Massagebehandelingen geef ik uitsluitend op afspraak. Bij een eerste bezoek dient u rekening te houden met een korte intake. Tijdens de intake wordt nader ingegaan op uw specifieke wensen en/of klachten.

Massage wordt niet vergoed door uw verzekering.