Manuele therapie bij praktijk Fysionetty in Capelle aan den Ijsel

Manuele therapieFysionetty is een praktijk waar u niet alleen terecht kunt voor fysiotherapie. Wij bieden namelijk ook manuele therapie aan. Dit kan eventueel een aanvulling zijn op uw behandelplan.

Voor wie?

Manuele therapie Marsman is een specifieke onderzoek- en behandelingsmethode die zich richt op het ongestoord functioneren van de wervelkolom. Bij manuele therapie kijkt de fysiotherapeut naar bepaalde patronen in uw bewegingen. Zo heeft het bijvoorbeeld invloed op uw wervelkolom wanneer u altijd zit met uw rechterbeen over uw linkerbeen geslagen. Door verkeerde bewegingspatronen gaan spieren over één of meerdere gewrichten lopen en zo ontstaat de eerste klachten, zoals pijn of stijve spieren. In dat geval kan manuele therapie een uitkomst voor u zijn.

Hoe werkt het?

Fysionetty kan diverse mobiliserende technieken toepassen tijdens deze vorm van therapie. Dit heeft allemaal één doel: het verbeteren van de onderlinge samenwerking van uw gewrichten. Zo bereikt u weer een natuurlijke houding en manier van bewegingen waar u geen klachten van zult krijgen. Omdat de behandeling op een zeer gerichte manier wordt uitgevoerd, is deze voor iedereen geschikt. Bij manuele therapie krijgt u ook oefeningen mee die u thuis kunt doen om uw herstel te bevorderen. Dit geldt ook voor onze ontspanningstherapie in Rotterdam.

Afspraak maken

Voor het uitvoeren van manuele therapie is natuurlijk uitgebreide kennis van de wervelkolom vereist. Bij Fysionetty kunt u met een gerust hart terecht, niet alleen beschikt de fysiotherapeut over de nodige vakbekwaamheid, ook heeft ze meer dan 30 jaar ervaring. Heeft u vragen over manuele therapie of wilt u een afspraak maken? U kunt Fysionetty telefonisch bereiken via 010-4670693 of u kunt online een afspraak maken.