Een effectieve fibromyalgie behandeling bij Fysio Netty

Fibromyalgie is een aandoening die voornamelijk bij vrouwen voor komt. Ongeveer 2 op de 100 mensen krijgt hier last van. Bij fibromyalgie heeft u pijn in bindweefsel en spieren. De klachten zijn chronisch en uiten zich in pijn, stijfheid en vermoeidheid. Het vervelende is niet alleen de hinder die u van de klachten heeft, maar ook het feit dat de aandoening nog lang niet door alle medici wordt erkend. Dit komt voornamelijk doordat de oorzaak niet duidelijk is. Met de fibromyalgie behandeling van Fysio Netty leert u ontspannen, bewust te worden van uw energie en deze beter over de dag te verdelen.

Ontspannen kunt u leren

Het is veelal het onbegrip en de uiteenlopende en nutteloze adviezen die u krijgt die voor nog meer vermoeidheid zorgen. Pijn en vermoeidheid voeren de boventoon en juist door ontspanning en bewustwording van uw lichaam, kunt u de klachten meer onder controle houden. Bewustwording van het doseren van uw energie en deze zoveel mogelijk over de dag verdelen, is wat u bij Fysio Netty geleerd gaat worden. Ontspannen kunt u leren en daar ga ik u bij helpen.

Hoe werkt het?

Het leren ontspannen is waar het bij de fibromyalgie behandeling bij Fysio Netty om draait. Door middel van aanrakingen wordt het ontspannen aangeleerd. Aanraking zoals haptonomie is hierbij de spil. Tastzin is erg belangrijk als we meer willen weten over hoe we ons voelen. Haptonomie draait vooral over de gevoelsmatige betekening van aanraken en voelen. Met haptonomie wordt u aangeleerd om te luisteren naar wat uw lichaam u wil vertellen. Door meer en beter te luisteren naar wat uw lichaam aan signalen afgeeft, krijgt u inzicht in hoe u uw kostbare energie zo goed mogelijk over de dag kunt verdelen. Hierdoor krijgt u minder last van pijn en vermoeidheid omdat u uw energie voor de juiste dingen bewaard

Aanmelden voor een fibromyalgie behandeling

Voor de fibromyalgie behandeling bij Fysio Netty meldt u zich aan. U bereikt Fysio Netty per telefoon of per e-mail en dan kunnen we een afspraak inplannen voor de eerste behandeling. Uiteraard staat Fysio Netty ook voor u klaar als u eerst meer informatie wilt. Loop niet langer met deze last rond en neem contact op met Fysio Netty.